Αρχική θεραπεία για να χλωρίνη ένα mole στο δέρμα

Η αποφλοίωση ενός σκούρου μοσχαριού απαιτεί την κατάλληλη προετοιμασία και τη σωστή θεραπεία. Οι δερματολόγοι του Mayo Clinic προειδοποιούν ότι τα σκουρόχρωμα σκουλαρίκια μπορεί να είναι καρκινικά μελανώματα. Η προετοιμασία περιλαμβάνει την εμφάνιση του γιατρού σας σε οποιοδήποτε mole που θέλετε να ελαφρύνετε ή να αφαιρέσετε με ένα σπίτι θεραπεία. Η λεύκανση μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους. Το πλύσιμο των λευκαντικών δεν είναι ένα από αυτά, αλλά τα βότανα, τα κοινά φρούτα και τα λαχανικά και τα φάρμακα χωρίς συνταγή συχνά αναφέρονται ότι λειτουργούν καλά.

Βότανα

Πολλές θεραπείες στο σπίτι αναγνωρίζουν σκουρόχρωμα κρόσια δερμάτων, χρωματισμένα κονδυλώματα, κηλίδες ηλικίας και ηπατικές κηλίδες ως παρόμοιες Τα διορθωτικά μέτρα που χρησιμοποιούνται συνήθως για ένα ισχύουν και για τα άλλα, εναλλακτικά. Το Gotu kola, ένα αρχαίο κινέζικο βότανο, αναφέρεται συχνά από τους ασκούμενους στο σπίτι. Μια μικρή ποσότητα από το κονιορτοποιημένο βότανο αναμειγνύεται με ακριβώς αρκετό τσάι βοτάνων, όπως το ginseng για να κάνει μια σκληρή πάστα. Το Ginseng έχει μακρά ιστορία ως θεραπευτικό μέσο στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική. Μερικοί επαγγελματίες του χώρου θεραπείας προτείνουν επίσης να προσθέσετε μια πρέζα καγιέν σε αυτό το μείγμα. Ένα βούρτσισμα της πάστας του γίγαντα εφαρμόζεται σε σκουλήκι και σφραγίζεται στη θέση του με επίδεσμο για μια ώρα, πρωί και βράδυ. Τα αποτελέσματα μπορεί να διαρκέσουν εβδομάδες έως μήνες.

Φρούτα

Το ασκορβικό οξύ σε χυμούς εσπεριδοειδών όπως λεμόνι, ασβέστη, πορτοκάλι και γκρέιπφρουτ λέγεται ότι συμβάλλει στη διάβρωση ή απολέπιση του σκουρόχρωμου στρώματος δέρματος των σκωλήκων του δέρματος. Προσθέτουν το όφελος από βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά που λέγεται ότι τρέφουν και βοηθούν στην επούλωση του δέρματος. Ορισμένοι εμπειρογνώμονες του σπιτιού θεραπείας λένε ότι ο ανανάς είναι επίσης αποτελεσματικός με αυτόν τον τρόπο, με το πρόσθετο πλεονέκτημα μιας ένωσης που ονομάζεται βρομελαΐνη, ένα ένζυμο που λέγεται ότι βοηθά στην απομάκρυνση του σκούρα χρωματισμένου δέρματος σε ένα mole.

Από την κουζίνα σας

Το χυμό κρεμμυδιού που αναμιγνύεται με ξίδι μηλίτη μήλου μπορεί να εφαρμοστεί απευθείας στα κρεατοελιές. Ο φρεσκοτριμμένος χυμός κρεμμυδιού αναμειγνύεται με ίσο όγκο ξιδιού και βυθίζεται σε σκουρόχρωμους σκωληκοί. Μετά από 30 λεπτά ή καθ ‘όλη τη διάρκεια της νύχτας, σύμφωνα με ορισμένους ειδικούς για το σπίτι, αυτό ξεπλένεται και αντιμετωπίζεται με ενυδατική κρέμα για το δέρμα, αν παρατηρηθεί ερεθισμός. Μετά από έξι εβδομάδες αναμένεται βελτίωση, αν και μπορεί να χρειαστεί περισσότερο. Το βουτυρόγαλα, λόγω της απολεπιστικής επίδρασης της περιεκτικότητάς του σε γαλακτικό οξύ, λέγεται επίσης ότι είναι επωφελές σε θεραπείες με κηλίδες και σκούρες κηλίδες.

Τα φάρμακα που βρίσκονται εκτός νοικοκυριού

Το καστορέλαιο, μερικές φορές αναμιγνύεται με αρκετή σόδα ψησίματος ή αλεσμένη ασπιρίνη για να κάνει μια άκαμπτη πάστα, λέγεται ότι ελαφρύνει σκούρες κρεατοελιές και κηλίδες δέρματος. Μετά από ένα μήνα δύο φορές την ημέρα, το πρωί και το βράδυ, εφαρμογές, λέγεται ότι οι κρεατοελιές φωτίζονται ή εξαφανίζονται.

Προειδοποίηση

Οι θεραπείες στο σπίτι είναι προϊόν ετών, ακόμη και αιώνων, δοκιμών, σφαλμάτων και παραδόσεων σε πολλές διαφορετικές κουλτούρες. Ως αποτέλεσμα, πολλά φάρμακα είναι παρόμοια, αλλά λίγα είναι πανομοιότυπα. Η επιστημονική απόδειξη της αποτελεσματικότητας σχεδόν πάντα λείπει. Όπως διαπιστώθηκε από τους ειδικούς της Κλινικής του Κλίβελαντ και της Κλινικής Μάγιο, τα ένδικα μέσα βασίζονται επίσης στην αυτοδιαγνωστικότητα που μπορεί να είναι επικίνδυνη, ειδικά υπό το φως της πιθανότητας ότι σκουρόχρωμες σκωρίες και αποχρωματισμένες κηλίδες δέρματος μπορεί να είναι διάφορες μορφές καρκίνου. Ποτέ μην βασίζεστε σε αυτοδιαγνωστικές και εγχώριες θεραπείες χωρίς να εμφανίζετε στο γιατρό σας τις βλάβες που θέλετε να αντιμετωπίσετε.