Διασκέδαση παιχνίδια για παιδιά

Η φυσική αγωγή αποτελεί ζωτικό μέρος της στοιχειώδους εκπαίδευσης. Το PE ενθαρρύνει τα παιδιά να παραμείνουν υγιή και δραστήριοι κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους. Τα παιχνίδια PE μπορούν να διδάξουν στα παιδιά τη διασκέδαση και την απόλαυση της σωματικής άσκησης.

Φόρεμα επάνω

Διαχωρίστε τα παιδιά σε ομάδες των 10 για να ανεβείτε στο στεφάνι. Κάθε ομάδα σχηματίζει έναν κύκλο και λαμβάνει ένα στεφάνι. Τα παιδιά κρατούν τα χέρια και τοποθετούν το στεφάνι πάνω από τα χέρια των δύο παιδιών. Τα άλλα παιδιά πρέπει να περπατήσουν μέσα από το στεφάνι χωρίς να πέσουν τα χέρια. Η πρώτη ομάδα για να πάρει το στεφάνι πίσω στην αρχή κερδίζει.

Ένα στρίψιμο ακολουθήστε τον αρχηγό

Στρέψτε τα παιδιά προς τον τοίχο για το αντίθετο παιχνίδι. Οποιοσδήποτε λέει ο ηγέτης, τα παιδιά πρέπει να κάνουν το αντίθετο. Ο στόχος είναι να φτάσετε στην άλλη πλευρά του δωματίου χωρίς λάθος. Εάν γίνει λάθος, πρέπει να ξαναρχίσουν.

Ετικέτα με περιστροφή

Τα παιδιά χωρίζονται σε δύο ομάδες για να αρπάξουν τη σημαία. Κάθε ομάδα έχει δύο λεπτά για να κρύψει τη σημαία της στην πλευρά του. Η άλλη ομάδα προσπαθεί να αρπάξει τη σημαία της άλλης ομάδας χωρίς να πάρει ετικέτα. Εάν ένα παιδί πάρει ετικέτα, είναι εκτός του παιχνιδιού. Η πρώτη ομάδα για να αρπάξει τη σημαία και να την φέρει πίσω στην πλευρά σας κερδίζει.

Μπαλόνι Ποδόσφαιρο

Κάθε παιδί λαμβάνει ένα μπαλόνι για μια παραλλαγή στο ποδόσφαιρο. Το παιδί χρησιμοποιεί τα πόδια του, τα γόνατα και το κεφάλι για να ελιχτεί το μπαλόνι μέσα από ένα εμπόδιο. Το παιδί πρέπει να παρακολουθεί το πόσες φορές το μπαλόνι χειρίζεται πριν αγγίξει το έδαφος.