Πώς να μαγειρέψουν τα φράγκα του βοείου κρέατος Nathan

Τα φράγκα βοείου κρέατος του Nathan είναι μεγάλα ζεστά σκυλιά που παρασκευάζονται από την Nathan’s Famous, μια εταιρία που διαθέτει μια αλυσίδα εστιατορίων και πουλάει φρέσκα φρέσκα μπιφτέκια σε παντοπωλεία και αγορές σε πολλές διαφορετικές περιοχές. Τα φράγματα βοείου κρέατος του Nathan ονομάζονται franks για το δείπνο λόγω του μεγάλου μεγέθους τους και οι περισσότεροι άνθρωποι θα μπορούν να τρώνε μόνο ένα, κάνοντας ένα hot dog ένα πλήρες γεύμα. Σερβίρετε τα φράγματα βοείου κρέατος του Nathan με τις αγαπημένες σας γαρνιτούρες, όπως μουστάρδα, κρεμμύδια, τουρσιά, φέτες ντομάτας, λάχανο, γεύση ή οποιοδήποτε συνδυασμό που επιθυμείτε.

Αχνίζων

Γεμίστε μια μεγάλη κατσαρόλα με 2 φλιτζάνια κρύο νερό από τη βρύση.

Ψησταριά

Τοποθετήστε το καλάθι ατμού και καλύψτε την κορυφή της κατσαρόλας. Φέρτε το υγρό σε κυρτή βράση σε υψηλή θερμοκρασία.

Εστίες

Πάρτε την κορυφή από την κατσαρόλα και τοποθετήστε τα φράγματα βοείου κρέατος Nathan στο καλάθι ατμόλουτρο. Επανακαλύψτε την κατσαρόλα.

Βράζετε τα φραγκόβια για 3 λεπτά. Περιστρέψτε τα φραγκοστάφυλα του βοείου κρέατος στην άλλη πλευρά και μαγειρέψτε τα για άλλα 3 λεπτά.

Αφαιρέστε τα ψωμιά βοείου κρέατος με ένα ζευγάρι βαρύ λάστιχο και σερβίρετε αμέσως ενώ είναι ζεστό.

Προθερμάνετε μια σχάρα αερίου ή κάρβουνο σε 425 βαθμούς Φαρενάιτ.

Τοποθετήστε τα φράγματα βοείου κρέατος του Nathan στη σχάρα πάνω από την άμεση ζέστη. Μαγειρέψτε τα για 2 λεπτά. Περιστρέψτε τα φραγκοστάμια του βοείου κρέατος στην άλλη πλευρά και μαγειρέψτε τα για 2 επιπλέον λεπτά.

Αφαιρέστε τα φραγκοστάφυλα βόειου κρέατος στο εξωτερικό μέρος της σχάρας και μαγειρέψτε τα με έμμεση ζέστη για 5 λεπτά σε κάθε πλευρά.

Αφαιρέστε τα φραγκόπουλα από τη σχάρα με ένα ζευγάρι γάντζοι ψησταριάς και τα σερβίρετε αμέσως ενώ είναι ζεστά.

Προσθέστε 1/4 φλιτζάνι νερό ή μπύρα σε μια κατσαρόλα στην κορυφή της σόμπας. Φέρτε το νερό σε βρασμό σε υψηλή θερμοκρασία.

Προσθέστε τα φράγματα του βοείου κρέατος του Nathan στην κατσαρόλα και μαγειρέψτε τα σε μεγάλη φωτιά μέχρι να εξατμιστεί πλήρως το νερό, μετακινώντας τα φράγματα βοείου κρέατος τακτικά στο τηγάνι.

Προσθέστε 3 κουτ. Βούτυρο στο αλάτι. Μαγειρέψτε τα φραγκοστάφυλα του βοείου κρέατος σε υψηλή θερμοκρασία για 3 λεπτά, περιστρέφοντας συχνά τα φραγκοστάσια βοείου κρέατος.

Αφαιρέστε τα φραγκοστάσια από το τηγάνι και τα σερβίρετε αμέσως ενώ είναι ζεστά.