Πώς να μαγειρεύουν ειρηνικό γάδο

Περισσότερο από το 96% του γάδου που συγκομίζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι ο μπακαλιάρος του Ειρηνικού, σύμφωνα με την Εθνική Υπηρεσία Θαλάσσιας Αλιείας. Αυτό το ήπιο άρωμα ψαριών είναι μια εξαιρετική πηγή πρωτεϊνών χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά που μπορεί να ψηθεί, να σοταριστεί, να ψηθεί, να ατμηθεί ή να τηγανιστεί. Ο μπακαλιάρος του Ειρηνικού πωλείται στην αγορά με άλλα ονόματα, συμπεριλαμβανομένου του μπακαλιάρου της Αλάσκας, του γκρίζου γάδου, του αληθινού γάδου, του ιαπωνικού μπακαλιάρου και του μπακαλιάρου.

Προθερμάνετε το φούρνο στους 450 βαθμούς Φαρενάιτ και ελαφρά επαλείψτε ένα φύλλο ψησίματος ή ένα πιάτο με ψεκασμό μαγειρέματος.

Συνδυάστε τη μαγιονέζα, το παρμεζάνα, το χυμό λεμονιού, το αλάτι και το πιπέρι σε ένα μικρό μπολ.

Ανακατέψτε μαζί τα ψίχουλα ψωμιού και τον μαϊντανό σε ένα ρηχό πιάτο, όπως μια πλάκα πίτας.

Διαδώστε το 1/4 του μείγματος μαγιονέζας στη μία πλευρά κάθε φιλέτου γάδου. Βυθίστε την πλευρά της μαγιονέζας στο ψωμί και στη συνέχεια τοποθετήστε τα φιλέτα πάνω στο φύλλο ψησίματος με την πλευρά του ψίχουλα στραμμένη προς τα επάνω.

Ψήνετε 15-20 λεπτά ή μέχρι να μαγειρευτεί πλήρως το ψάρι και τα ψίχουλα ψωμιού είναι καφέ.

Βάλτε 3 κουταλιές της σούπας φυτικό λάδι σε μια κατσαρόλα, γυρίστε τη φωτιά σε μέτρια υψηλή και αφήστε το λάδι λίγα λεπτά για να ζεσταθεί.

Ψητό ζαχαροκάλαμο

Pan Fried Λαχανικά Πιπεριά

Προσθέστε 1 ½ λίβρες. Των φιλέτων γάδου στο τηγάνι. Πασπαλίστε τους με το χυμό από ½ λεμονιού και πιπέρι για να δοκιμάσετε. Μαγειρέψτε για 4 λεπτά και γυρίστε.

Πασπαλίζουμε τη δεύτερη πλευρά με το πιπέρι και το χυμό από το δεύτερο μισό του λεμονιού και συνεχίζουμε το μαγείρεμα έως ότου τα ψάρια ξεφυλλίσουμε εύκολα.