Πώς να μαγειρεύουν μικρές κόκκινες πατάτες

Οι μικρές κόκκινες πατάτες είναι κόκκινες πατάτες που συλλέχθηκαν νωρίς κατά τη διάρκεια της σεζόν όταν ήταν ακόμα μικρές ή μπορεί να είναι μια κόκκινη πατάτα που εκτρέφονται για να παραμείνουν μικρές. Οι μικρές κόκκινες πατάτες έχουν λεπτές, βρώσιμες επιδερμίδες και γλυκιά, ήπια γεύση. Μαγειρεύουν γρήγορα λόγω του μικρού τους μεγέθους και είναι κατάλληλα για ψήσιμο, ψήσιμο, ψήσιμο ή βρασμό. Χρησιμοποιήστε τα και σε πατατοσαλάτες ή σούπες.

Πλένουμε σχολαστικά τις πατάτες και τις τρίβουμε με μια λαχανική βούρτσα. Κόψτε τα ελαττώματα με ένα μαχαίρι αποκοπής. Το ξεφλούδισμα μικρών κόκκινων πατατών δεν είναι απαραίτητο.

Κόψτε τις πατάτες στη μέση με ένα μαχαίρι αποκοπής. Ρίξτε τις πατάτες σε ένα μπολ και ανακατέψτε με ελαιόλαδο, αλάτι kosher, πιπέρι, σκόρδο και δενδρολίβανο. Τοποθετήστε τις πατάτες σε ένα φύλλο ψησίματος και ψήστε τους σε 425 βαθμούς Φαρενάιτ. Για 15 έως 30 λεπτά έως ότου είναι τραγανή στο εξωτερικό, τρυφερή στο εσωτερικό, και χρυσοκαστανά.

Τοποθετήστε τις πατάτες και 1 κουτ. Αλάτι σε μια κατσαρόλα και καλύψτε τις πατάτες με 1 ίντσα νερού. Καλύψτε τις πατάτες και τις θερμαίνετε σε μεσαία υψηλή θερμοκρασία μέχρι να σιγοβράσουν. Μαγειρέψτε τα για 15 έως 20 λεπτά έως ότου είναι τρυφερά όταν τρυπηθούν με ένα πιρούνι. Στραγγίζετε τις πατάτες και τις σερβίρετε με βούτυρο, άνηθο ή με μια βουτιά ξιδιού.

Τοποθετήστε τις μικρές πατάτες σε ένα ρηχό φούρνο μικροκυμάτων. Τραβήξτε τα με ένα πιρούνι για να απελευθερώσετε ατμό κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος. Μαγειρέψτε τις πατάτες τέσσερα έως πέντε λεπτά, ή μέχρι να μαλακώσετε, ανακατεύοντας τους κατά το ήμισυ του χρόνου μαγειρέματος. Σερβίρετε τα αμέσως, ή για να προσθέσετε μια καπνιστή γεύση, τα ψήνετε.

Ψεκάστε ένα καλάθι σχάρας με ένα μη κολλητικό σπρέι μαγειρέματος. Προσθέστε τις μαγειρεμένες πατάτες και ψεκάστε τους με το σπρέι μαγειρέματος επίσης. Γαρνίρετε τις πατάτες για 10 λεπτά ή μέχρι να γίνουν τραγανά και χρυσά, ανακατεύοντας συχνά.