Πώς να μαγειρεύουν τα κρεμμύδια στο φούρνο μικροκυμάτων

Καρυδόπτερο ή κιμά, είναι το κρέας που έχει τεμαχιστεί και διαχωριστεί. Αυτή είναι η ίδια τεχνική που χρησιμοποιείται στα αλεσμένα κρέατα. Συνήθως το κρέας τρέχει μέσω ενός μύλου που κόβει και διαχωρίζει τις ίνες κρέατος και στη συνέχεια περνάει αρκετές φορές για ένα προϊόν με βάση το κρέας. Το κιμά χρησιμοποιείται σε πολλά πιάτα, όπως οι πίτες, οι οποίες συνήθως συνοδεύονται από μπαχαρικά και γλυκά φρούτα, όπως τις σταφίδες. Τσίλι, tacos και burritos είναι άλλα πιάτα που χρησιμοποιούν κιμά. Δεδομένου ότι το κρέας έχει διαχωριστεί, ο χρόνος μαγειρέματος είναι σημαντικά μικρότερος και μπορεί να γίνει σε φούρνο μικροκυμάτων.

Ξεπαγώστε ή ξεπαγώστε το κρέας. Αυτό μπορεί να γίνει όλη τη νύχτα στο ψυγείο, σε περίπου μία ώρα στον νεροχύτη κάτω από χλιαρό νερό ή στο φούρνο μικροκυμάτων. Κατά την απόψυξη στο φούρνο μικροκυμάτων, βεβαιωθείτε ότι όλες οι συσκευασίες έχουν αφαιρεθεί από το κρέας. Ανατρέξτε στο εγχειρίδιο του κατασκευαστή για οδηγίες σχετικά με το χρόνο απόψυξης και τις ρυθμίσεις. Τοποθετήστε το σε ένα δοχείο ασφαλείας για μικροκύματα και ρυθμίστε την απόψυξη.

Ελέγξτε εάν το κρέας έχει αποψυχθεί πλήρως βυθίζοντας ένα κουτάλι στο κρέας. Θα πρέπει να διεισδύσει στο κέντρο χωρίς κόπο. Προσθέστε περισσότερο χρόνο εάν χρειάζεται.

Προσθέστε τυχόν καρυκεύματα στο κρέας, όπως αλάτι, πιπέρι και σκόρδο. Ανακατέψτε το κρέας και τα καρυκεύματα καλά με το χέρι ή με ένα κουτάλι σε ένα μπολ μίξης.

Ρυθμίστε το φούρνο μικροκυμάτων σε υψηλή. Δεν υπάρχει καθορισμένος χρόνος για το μαγείρεμα του κρέατος σε ένα φούρνο μικροκυμάτων. Τα μικροκύματα τείνουν να μαγειρεύουν άνισα το κρέας και διαφορετικά τεμάχια κρέατος μπορεί να πάρουν διαφορετικά χρονικά διαστήματα για να μαγειρέψουν. Ένα λιπαρό κρέας θα πάρει λιγότερο χρόνο για να μαγειρέψει από ένα άπαχο κρέας. Μια ασφάλιση είναι να τραβήξει το κρέας έξω κάθε 2 ή 3 λεπτά και ανακατεύετε και θρυμματίζεται για να εξασφαλιστεί το κρέας είναι μαγειρεμένο ομοιόμορφα. Αυτό μπορεί να χρειαστεί να γίνει αρκετές φορές κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος.