Πώς μπορώ να χάσω ένα μέγεθος κυπέλλου από την άσκηση;

Τα μεγάλα στήθη μπορεί να μην είναι πάντοτε ένα επιθυμητό ανατομικό χαρακτηριστικό. Για μερικές γυναίκες, τα μεγάλα στήθη μπορεί να είναι αναλογικά για τον τύπο του σώματός τους και μπορεί να μειώσουν την αυτοπεποίθηση ή την αυτοπεποίθησή τους. Επιπλέον, μεγάλα στήθη μπορεί να κάνουν τη συμμετοχή σε σωματικές δραστηριότητες δύσκολη. Πριν εξετάσετε τη χειρουργική επέμβαση μείωσης του μαστού, υπάρχουν αλλαγές στις συνήθειες άσκησης που μπορεί να σας βοηθήσουν να χάσετε ένα μέγεθος κυπέλλου. Επειδή ο ιστός του μαστού περιλαμβάνει λίπος, η καύση επιπλέον θερμίδων μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε το μέγεθος του στήθους σας.

Ξεκινήστε ένα καθημερινό πρόγραμμα περιπάτου για να χάσετε ένα μέγεθος κυπέλλου με την άσκηση. Αν και το περπάτημα θα σας κάνει να χάσετε λίπος σε όλες τις περιοχές, τα στήθη σας θα γίνουν επίσης μικρότερα. Ορίστε ένα στόχο να περπατάτε για τουλάχιστον 30 λεπτά την ημέρα πέντε ημέρες την εβδομάδα. Προσπαθήστε να περπατάτε με λίγο πιο γρήγορο ρυθμό κάθε φορά που εργάζεστε.

Εκτελέστε ασκήσεις αντίστασης. Συγκεκριμένα, οι ασκήσεις υψηλής αντοχής επανάληψης, όπως τα push ups, οι μπούκλες, οι ώμοι, τα παπούτσια των ώμων και τα μοσχαράκια, θα σας βοηθήσουν να κάψετε λίπος και να χτίσετε μυς. Η οικοδόμηση των μυών θα σας βοηθήσει να κάψετε θερμίδες σε ηρεμία, με αποτέλεσμα περισσότερο λίπος. Μίσθωση προσωπικού προπονητή ή συνεργασία με έμπειρο συνεργάτη άσκησης αν είστε νέος για άσκηση. Συμπεριλάβετε κατάρτιση αντίστασης στις ασκήσεις σας δύο έως τρεις φορές την εβδομάδα.

Συμμετοχή σε μια κατηγορία αεροβικής γυμναστικής για να χάσετε ένα μέγεθος κυπέλλου με άσκηση. Τα μαθήματα αεροβικής γυμναστικής προσφέρουν προγράμματα άσκησης υψηλής έντασης που θα σας κάνουν να κάψετε περισσότερες θερμίδες με ταχύτερο ρυθμό. Επιπλέον, πολλά μαθήματα αεροβικής προσφέρουν υψηλές ασκήσεις αντίστασης επανάληψης για να βοηθήσουν στην οικοδόμηση μυών. Συμμετέχετε σε μαθήματα μέχρι πέντε φορές την εβδομάδα για να μειώσετε το μέγεθος του στήθους σας με την άσκηση.