Πώς να μαγειρέψουν ένα στήθος γαλοπούλας jennie-o

Η Jennie-O διαθέτει διάφορους τύπους στήθους γαλοπούλας. Η μέθοδος μαγειρέματος θα ποικίλει κάπως ανάλογα με το εάν θα έχετε το στήθος γαλοπούλας χωρίς κόκαλα χωρίς κόκαλα, το στήθος γαλοπούλας που είναι έτοιμο για χρήση στο φούρνο ή το στήθος γαλοπούλας. Όλα τα στήθη Jennie-O είναι προετοιμασμένα. Τα έτοιμα για το φούρνο στήθη έχουν σκοπό να διευκολύνουν το φόρτο εργασίας σας, καθώς μπορούν να μεταφερθούν απευθείας από τον καταψύκτη στο φούρνο χωρίς να τους ξεπαγώσει και συσκευάζονται σε μια σακούλα που βελτιώνει την υγρασία. Μαγειρέψτε το πριμοδοτημένο στήθος με οστά, όπως θα κάνατε μια ολόκληρη γαλοπούλα, ρυθμίζοντας τον χρόνο μαγειρέματος λίγο πιο κάτω για το στήθος.

Αποψύξτε το στήθος για μια νύχτα στο ψυγείο. Αφαιρέστε το μαστό από το ψυγείο 30 έως 45 λεπτά πριν το ψήσιμο για να το αφήσετε να ζεσταθεί σε θερμοκρασία δωματίου.

Προθερμάνετε το φούρνο στους 350 βαθμούς Φαρενάιτ.

Βάλτε το στήθος με χαρτοπετσέτες για να το στεγνώσετε. Τρίψτε το στήθος με αλάτι και πιπέρι, εάν το επιθυμείτε, τρίψτε το με ελαιόλαδο για να αποφύγετε το στέγνωμα του δέρματος.

Τοποθετήστε το στήθος προς τα κάτω σε μια σχάρα ψησίματος τοποθετημένη σε ένα τηγάνι ψησίματος. Προσθέστε 1/2 έως 1 φλιτζάνι ζωμό κοτόπουλου στο ταψί.

Τοποθετήστε το ταψί στη μέση του φούρνου. Ψήστε το στήθος για περίπου 20 λεπτά ανά λίβρα. Περίπου στη μέση του μαγειρέματος, γυρίστε το στήθος έτσι ώστε να βλέπει προς τα πάνω.

Κολλήστε ένα θερμόμετρο κρέατος στο πιο παχύ κομμάτι του μαστού για να ελέγξετε για την ομοιότητα. Αφαιρέστε το στήθος από το φούρνο όταν φτάσει στους 165 βαθμούς Φαρενάιτ.

Premium Basted Bone-In Turkey Μαστού

Φούρνοι έτοιμοι για φούρνο

Μεταφέρετε το στήθος σε μια κοπτική πλάκα και καλύψτε το χαλαρά με το φύλλο. Αφήστε το να ξεκουραστεί για 10 λεπτά πριν από τη σκάλισμα.

Προθερμάνετε το φούρνο στους 375 βαθμούς Φαρενάιτ.

Αφαιρέστε την παγωμένη γαλοπούλα από την άσπρη εξωτερική συσκευασία. Μην αφαιρείτε την τσάντα μαγειρέματος. Τοποθετήστε τη σακχαρώδη συσκευασμένη γαλοπούλα σε μια κατσαρόλα ψησίματος με πλευρές ύψους τουλάχιστον 2 ίντσες.

Κόψτε έξι σχισμές 1/2 ίντσας στον σάκο μαγειρέματος για το στήθος γαλοπούλας με κόκαλα. Κόψτε τρεις φέτες 1/2 ίντσας στην τσάντα μαγειρέματος για το χωρίς κόκαλο, χωρίς δέρμα στήθος γαλοπούλας.

Τοποθετήστε το ταψί στη μέση του φούρνου. Αφήστε χώρο ώστε η τσάντα να μπορεί να επεκταθεί καθώς θερμαίνεται χωρίς να ακουμπάτε στο ράφι ή στους τοίχους του φούρνου. Μαγειρέψτε 4- έως 7 λίβρες. Στήθος με οστά για 2-3 / 4 έως 3-1 / 4 ώρες. Μαγειρέψτε ένα 2- έως 3 λίβρες. Χωρίς κόκαλα, στήθος γαλοπούλας χωρίς δέρμα για 1-3 / 4 έως 2-1 / 4 ώρες. Ελέγξτε για τη χρήση με θερμόμετρο κρέατος. Αφαιρέστε το στήθος όταν φτάσει σε μια εσωτερική θερμοκρασία 170 βαθμών Φαρενάιτ.

Αφήστε το μαστό να ξεκουραστεί για 10 λεπτά στον σάκο μαγειρέματος πριν ανοίξετε την τσάντα.