Άσκηση ρουτίνας για την αύξηση της αντοχής & χάσουν βάρος

Ένας από τους καλύτερους λόγους για να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα άσκησης είναι να οικοδομήσουμε αντοχή. Ζευγάρι αυτός ο στόχος με ένα σχέδιο για να χάσετε βάρος, και είναι πολύ πιθανό ότι θα είστε σε μεγάλη φόρμα πολύ καιρό αν εκτελέσετε το σχέδιό σας. Η οικοδόμηση αντοχής θα σας βοηθήσει σε οποιοδήποτε αθλητικό διαγωνισμό ή προσπάθεια, αλλά θα σας βοηθήσει επίσης να αισθάνεστε καλύτερα όταν ασχολείστε με καθημερινές δραστηριότητες. Οι ασκήσεις για την οικοδόμηση αντοχής και απώλειας βάρους περιλαμβάνουν την καρδιαγγειακή εργασία καθώς και την άσκηση βάρους.

Συμμετοχή σε εκπαίδευση διαστήματος. Πηγαίνετε στο τοπικό σας γυμνάσιο ή κολέγιο και αποκομίστε αποστάσεις 90, 80, 75 και 70 ναυπηγεία. Σπρίτσετε αυτές τις αποστάσεις σε φθίνουσα σειρά με 15 δευτερόλεπτα μεταξύ των σπριντ. Αφού ολοκληρώσετε και τα τέσσερα, κάντε ένα διάλειμμα δύο λεπτών και επαναλάβετε το σπριντ. Κάντε τουλάχιστον ένα ακόμα διπλό σετ πριν φύγετε από την πίστα. Αυτό το καρδιαγγειακό έργο θα κάψει θερμίδες και θα αυξήσει την αντοχή σας. Κάνετε αυτό τρεις φορές την εβδομάδα.

Παίξτε μπάσκετ τρεις φορές την εβδομάδα. Το μπάσκετ είναι ένα απαιτητικό άθλημα που απαιτεί αντοχή να παραμείνει στο γήπεδο. Δεν χρειάζεται να υπολογίσετε κατά μέσο όρο 20 πόντους ανά παιχνίδι, απλά πρέπει να μείνετε στο γήπεδο, να παίξετε άμυνα και να προσπαθήσετε. Κάνοντας αυτό θα χτίσει την αντοχή και θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος.

Εκτελέστε πρέσες ποδιών και ασκήσεις καμπύλης ποδιών που θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε την αντοχή, να οικοδομήσετε δύναμη, να κόψετε λίπος και να κάψετε θερμίδες. Αυτό θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος. Η οικοδόμηση δύναμης στα πόδια σας θα σας βοηθήσει επίσης όταν πρόκειται να κάνετε το καρδιαγγειακό σας τρέξιμο επειδή θα κάνει τα πόδια σας πιο δυνατά και ικανά να χειριστούν ένα πιο σημαντικό φόρτο εργασίας. Επίσης, δουλέψτε το στήθος, τα χέρια, τους ώμους, την πλάτη, τους κοιλιακούς και τους γλουτούς. Κάνετε αυτό τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα.

Κολυμπήστε το εγκεφαλικό freestyle. Αυτό είναι ένα μεγάλο προπόνηση για όλους τους μυς σας, και το κολύμπι για τουλάχιστον 25 λεπτά είναι μια εξαιρετική εκγύμναση αντοχής. Προσπαθήστε να κολυμπήσετε ένα μήκος της πισίνας – 25 μέτρα – σε ένα λεπτό. Δεν χρειάζεται να γυρίσετε στην πισίνα, αλλά πρέπει να κολυμπήσετε χωρίς να αφήσετε τα πόδια σας να αγγίξουν το έδαφος. Εάν χρειάζεται να κάνετε ένα διάλειμμα, κάντε το sidestroke για ένα λεπτό επειδή θα σας επιτρέψει να ξεκουραστείτε χωρίς να βάλετε τα πόδια σας στο κάτω μέρος της πισίνας. Κολυμπήστε τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα για να χτίσετε την αντοχή και να χάσετε βάρος.