Πόσες θερμίδες είναι σε ένα ενεργειακό ποτό τέρας;

Το Monster Energy Drinks μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα ενέργειας και να αποτρέψει την κόπωση. Το συνιστώμενο μέγεθος εξυπηρέτησης για ένα Monster Energy Drink είναι 8 ουγγιές. Όταν αγοράζετε οποιοδήποτε ενεργειακό ποτό, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει την ετικέτα για να καθορίσετε τις θερμίδες και άλλες πληροφορίες διατροφής.

Θερμίδες

Ένα κουτί Monster Energy Drink είναι συνήθως 16 ουγγιές και περιέχει 220 θερμίδες. Μια μερίδα ή το μισό κουτί περιέχει 110 θερμίδες.

Σκέψεις

Το ένα κουτί του Monster Energy Drink περιέχει 54 γραμμάρια ζάχαρης ή περισσότερα από 13 κουταλάκια του γλυκού. Επίσης, το ποτό περιέχει 360 χιλιοστόγραμμα νατρίου, το οποίο είναι περίπου το ένα τέταρτο της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης, σύμφωνα με την American Heart Association. Κάθε κουτί περιέχει περίπου 160 χιλιοστόγραμμα καφεΐνης, που ισούται με ένα φλιτζάνι καφέ. Το Monster Energy Drinks είναι επίσης πλούσιο σε βιταμίνες Β, με μια μερίδα 8 ουγκιών που προσφέρει το 100% της ημερήσιας αξίας βιταμινών Β2, Β3, Β-6 και Β-12, με βάση δίαιτα 2.000 θερμίδων.