Πώς μπορώ να πάρω μετρημένα αυτιά ραμμένα;

Ακριβώς όπως το τατουάζ του ονόματος της αγαπημένης, η απόφαση να μετρήσετε ή να τεντώσετε τους λοβούς σας μπορεί να είναι γεμάτος προσωπική έννοια και μπορεί να είναι μια απόφαση που μεταγενέστερα λύπης. Είτε πρόκειται για λόγους απασχόλησης, στρατιωτικού καθήκοντος ή απλώς για αλλαγή καρδιάς, τώρα αντιμετωπίζετε το τρομακτικό ζήτημα του πώς να αντιστρέψετε τη διαδικασία. Για τους περισσότερους ανθρώπους με τεντωμένους λοβούς, η χειρουργική επέμβαση είναι η καλύτερη μέθοδος αποκατάστασης των αυτιών τους στις αρχικές τους εμφανίσεις.

Έναρξη της διαδικασίας αναστροφής

Εάν θέλετε να αποκαταστήσετε τα αυτιά σας στις αρχικές τους εμφανίσεις, αφαιρέστε πρώτα τα βύσματα και αφήστε τους λοβούς σας να ξεκουραστούν. Ο Δρ Michael Bermant, πλαστικός χειρουργός στο Τσέστερ, Βιρτζίνια, υποδεικνύει ότι οποιαδήποτε πιθανή χειρουργική επέμβαση στο λοβό περιμένει μέχρι να συρρικνωθεί ο ιστός του αυτιού όσο φυσικά. Αν δεν θέλετε οι οθόνες των λοβών του αυτιού να είναι ορατές ενώ συρρικνώνονται, μπορείτε να εισάγετε σταδιακά μικρότερα βύσματα καθώς συρρικνώνεται το αυτί. Χρησιμοποιήστε βύσματα που ταιριάζουν με τον τόνο της σάρκας σας για να ελαχιστοποιήσετε την ορατότητα τους.

Σκέψεις

Δυστυχώς, αυτή η φυσική επισκευή έχει τα όριά της. Σύμφωνα με την Melissa Dahl του MSNBC.com, οποιαδήποτε τρύπα μετρητή μεγαλύτερη από έξι χιλιοστά θα έχει ως αποτέλεσμα μια μόνιμη παραμόρφωση που μπορεί να επιλυθεί μόνο με χειρουργική επέμβαση. Σύμφωνα με τον πλαστικό χειρούργο Δρ. Barry Eppley, η τάνυση των λοβών με βύσματα δημιουργεί μόνιμη βλάβη στην ποιότητα του ιστού του λοβού και διατρέχει τον κίνδυνο χηλοειδών ή μεγάλη συσσώρευση ουλώδους ιστού.

Βρείτε έναν πλαστικό χειρουργό

Μόλις οι λοβοί του αυτιού έχουν συρρικνωθεί στο μέτρο του δυνατού, αναζητήστε έναν τοπικό πλαστικό χειρούργο με εμπειρία στην αποκατάσταση των τεντωμένων λοβών του αυτιού. Ο χειρούργος θα εξετάσει τους λοβούς σας και θα καθορίσει τον καλύτερο τρόπο για την αναδόμησή τους. Σύμφωνα με τον Δρ. Brian S. Glatt, κάθε τεντωμένο λοβό είναι ελαφρώς διαφορετικό και απαιτεί το δικό του εξειδικευμένο σχέδιο. Ο Δρ Eppley δηλώνει ότι οι ενέσεις στεροειδών ή ακόμα και ακτινοβολία μπορεί να είναι απαραίτητες σε περιπτώσεις όπου ο χηλοειδής ιστός έχει σχηματιστεί γύρω από τον λοβό του αυτιού.

Επαναφορά του Earlobe

Οι περισσότερες χειρουργικές επεμβάσεις για την επιδιόρθωση των τεντωμένων λοβών του αυτιού περιλαμβάνουν την κοπή του λοβού του αυτιού σε δύο και την κοπή γύρω από την άκρη της οπής. Στη συνέχεια, ο χειρουργός θα αποκόψει κάθε επιπλέον δέρμα και θα ράψει τα δύο κομμάτια πίσω. Η χειρουργική επέμβαση είναι μια διαδικασία εξωτερικών ασθενών που διαρκεί περίπου 15 λεπτά έως μισή ώρα ανά λοβό και εκτελείται με τοπική αναισθησία. Σύμφωνα με τον Δρ Eppley, η χειρουργική επέμβαση συχνά έχει ως αποτέλεσμα ένα λοβό αυτί που είναι μικρότερο από το λοβό του αυτιού πριν να τεντωθεί.

Μετά τη Χειρουργική

Μετά τη χειρουργική επέμβαση, ο λοβός του αυτιού θα έχει μια ουλή που τρέχει κάτω από το μέσο του λοβού μέχρι την άκρη. Στη συνέχεια, ο λοβός θα θεραπεύεται αργά. Ο Δρ Glatt αναφέρει ότι το αυτί μπορεί στη συνέχεια να διεισδύσει ξανά για να μειώσει την ουλή · ωστόσο, ο λοβός του αυτιού δεν μπορεί να επανατοποθετηθεί, καθώς αυτό ίσως καταστρέψει κυριολεκτικά το αυτί στα δύο. Από $ 1.500 έως $ 3.000 ανά επιχείρηση, αυτή η χειρουργική επέμβαση είναι μια επένδυση που δεν θα θελήσετε να κάνετε δύο φορές.