Ασκήσεις για να κάψετε λίπος ισχίου

Είναι συχνά δυνατό να συγκαλύψετε το λίπος του ισχίου φορώντας μεγάλα, χαλαρά ρούχα. Αλλά η ιδέα “έξω από το μυαλό, έξω από το μυαλό” σχετικά με το υπερβολικό λίπος μπορεί να μην ισχύει. Ακόμη και αν δεν μπορείτε πάντα να το βλέπετε, το σχήμα του σώματός σας μπορεί να ζυγίσει στο μυαλό σας. Αντί να τονίζετε, ορίστε έναν στόχο να καίτε το λίπος του ισχίου σας μέσω της συχνής αερόβιας άσκησης και της άσκησης δύναμης.

Πριν αρχίσετε να σπάτε έναν ιδρώτα, αποδέχεστε το γεγονός ότι κανένας τύπος άσκησης δεν θα κάψει ειδικά το λίπος του ισχίου σας. Οι συνάδελφοί σας μέλη του γυμναστηρίου που ισχυρίζονται ότι στοχεύουν το λίπος τους μέσω ορισμένων ασκήσεων πιθανότατα έπεσαν για το μύθο της μείωσης των σημείων, το οποίο το CNN Health θεωρεί ως έναν από τους πιο διαδεδομένους μύθους στην κοινότητα γυμναστικής. Η κάψιμο περισσότερων θερμίδων από ότι καταναλώνετε θα οδηγήσει σε απώλεια λίπους σε ολόκληρο το σώμα σας, συμπεριλαμβανομένων των ισχίων σας.

Η μετακίνηση των γοφών σας είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να κάψετε θερμίδες – σε μια αερόβια προπόνηση, θα κρατήσετε πολλά μέρη του σώματός σας σε κίνηση, συμπεριλαμβανομένων των ισχίων σας. Οι αερόβιες ασκήσεις είναι ένας ιδανικός τρόπος για να κάψετε λίπος εξαιτίας αυτής της καύσης θερμίδων. Σε μια ενιαία αερόβια προπόνηση, συχνά θα μπορείτε να κάψετε 500 ή περισσότερες θερμίδες. Οι ασκήσεις που επιλέγετε εξαρτώνται από τη ρύθμιση προπόνησης και το επίπεδο φυσικής κατάστασης. Τα μέλη του γυμναστηρίου μπορούν να κάνουν μια βηματική κατηγορία αερόμπικ ή να οδηγήσουν μια σταθερή μοτοσυκλέτα, ενώ οι πολεμιστές μπορούν να τρέξουν, να παίζουν σε σκι ή ακόμα και να περπατούν βιαστικά.

Πολλοί άνθρωποι συνδέουν κυρίως αερόβια άσκηση με την απώλεια λίπους, αλλά δεν εκπτώσουν τα οφέλη της κατάρτισης δύναμης. Οι ασκήσεις σωματικού βάρους ή τα βάρη ανύψωσης ίσως να μην λιώσουν αμέσως τις λίβρες, αλλά αυξάνοντας τις μυϊκές μάζες σας άμεσα στον στόχο απώλειας λίπους. Όσο ισχυρότερος είστε, τόσο υψηλότερος είναι ο βασικός σας μεταβολικός ρυθμός, πράγμα που σημαίνει ότι το σώμα σας θα κάψει περισσότερες θερμίδες καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι συχνές ασκήσεις αντοχής μπορούν να ανυψώσουν το BMR σας κατά περισσότερο από 10%.

Μόλις γνωρίσετε τις σωστές ασκήσεις για να εκτελέσετε για να αποχαιρετήσετε το λίπος του ισχίου σας, ήρθε η ώρα να ενεργοποιήσετε τη σκέψη. Σε γενικές γραμμές, όσο περισσότερο ασκείτε, τόσο πιο γρήγορα θα δείτε αποτελέσματα – αλλά αποφύγετε την υπερβολική προπόνηση ή την άσκηση μέχρι το σημείο του πόνου. Η λήψη περίπου 300 λεπτών αερόβιας άσκησης και δύο έως τρεις συνεδρίες δυναμικής προπόνησης κάθε εβδομάδα θα σας βάλει στη γρήγορη διαδρομή προς τους πιο αδύναμους γοφούς. Ακόμα κι αν δεν βλέπετε άμεσα αποτελέσματα, κρατήστε ενεργό μέσω αυτών των ασκήσεων για να βρείτε επιτυχία.

Μην πέφτετε για μείωση Spot

Είναι Hip για να μετακινηθείτε

Κάνετε χρόνο για μυς

Σταματήστε να σκέφτεστε και να κινηθείτε