Εξοπλισμό γκολφ που χρησιμοποιείται από τους παίκτες περιοδείας pga

Οι παίκτες της PGA Tour κερδίζουν τη ζωή τους, εκτελώντας και ανταγωνίζονται στο υψηλότερο επίπεδο του παιχνιδιού. Ο εξοπλισμός τους προσαρμόζεται προσαρμοσμένος στις κούνιες τους και οι παίκτες συχνά παρέχουν ανατροφοδότηση που παίζει ρόλο στη διαδικασία σχεδιασμού των συλλόγων. Επειδή οι παίκτες του PGA Tour είναι οι καλύτεροι παίκτες μπάλας στο γκολφ, χρησιμοποιούν λέσχες που είναι λιγότερο επιεικείς από ό, τι οι σύλλογοι που συνήθως χρησιμοποιούν οι ερασιτέχνες. Οι παίκτες γύρου δίνουν μεγαλύτερη αξία στην ανώτερη ικανότητα λήψης, την αίσθηση και την ανατροφοδότηση για τη συγχώρεση.

Η Titleist είναι ηγετική μάρκα σε κάθε τομέα εξοπλισμού γκολφ. Ωστόσο, είναι πιο κυρίαρχο όταν πρόκειται για την παραγωγή μπάλες του γκολφ για παίκτες PGA Tour. Στο Sony Open 2011, 91 παίκτες χρησιμοποίησαν μπάλες γκολφ Titleist Pro V1 και ProV1X, με την πλησιέστερη ανταγωνιστική μπάλα που χρησιμοποίησαν μόνο 14 παίκτες. Η Titleist είναι επίσης μια κορυφαία επιλογή για σίδερα. Στο τουρνουά Hyundai 2011 των πρωταθλητών, η Titleist οδήγησε το δρόμο, με το 30% του πεδίου να χρησιμοποιεί τιτανιστικές σίδερα. Τα τσιμπιδάκια Titlistist MB είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στους παίκτες του PGA Tour και χρησιμοποιούνται από κορυφαίους παίκτες όπως Rory McIlroy και Adam Scott. Στο ίδιο τουρνουά, η Titleist οδήγησε επίσης τον τρόπο με τον Putters και τις σφήνες με τις Scotty Cameron και τις μάρκες Vokey.

Ο Callaway διαθέτει 17 επαγγελματίες στο προσωπικό, συμπεριλαμβανομένων των μεγάλων πρωταθλητών Phil Mickelson και Ernie Els. Και οι δύο παίκτες χρησιμοποιούν τον οδηγό FT Tour, δημοφιλής μεταξύ των επαγγελματιών λόγω της διεισδυτικής πτήσης που παρέχει. Οι υπάλληλοι της Callaway προτιμούν επίσης τα σίδερα Tour Authentic X Prototype, ένα σίδερο κλασικού στιλ με ελάχιστη μετατόπιση και μια λεπτή κορυφαία γραμμή, σχεδιασμένα για τη διαμόρφωση των γυαλιών και την ενισχυμένη αίσθηση. Η Callaway είναι επίσης ιδιοκτήτρια στοιχημάτων από την Odyssey, και από το 2011, 15 από τους 17 παίκτες του προσωπικού της Callaway χρησιμοποιούν τα παπούτσια Odyssey. Τα δημοφιλέστερα παπούτσια Odyssey περιλαμβάνουν τα διάφορα μοντέλα δύο σφαιρών καθώς και τα Black Tour Tour Designs.

Ο κατάλογος των υπαλλήλων του TaylorMade περιλαμβάνει τον πρωτοπόρο USPGA του 2010 Martin Kaymer και τον δύο φορές νικητή του 2010 PGA Tour Justin Rose. Οι οδηγοί TaylorMade, ιδιαίτερα το R9, χρησιμοποιούνται από πολλούς παίκτες της PGA Tour. Το 2010, ο TaylorMade ήταν ο νούμερο ένα οδηγός στο γκολφ, καταγράφοντας 45 παγκόσμιες επιτυχίες σε μεγάλες επαγγελματικές εκδρομές. Η μπάλα TaylorMade Penta Golf έχει επίσης καθιερωθεί ως ένας από τους κύριους ανταγωνιστές του κυρίαρχου Titleist ProV1.

Πολλές εταιρείες υπερέχουν σε συγκεκριμένους τομείς του εξοπλισμού γκολφ, ούτε περισσότερο από τον Adams στην υβριδική αγορά. Τα υβρίδια Adams είναι τα κορυφαία ηγετικά υβρίδια στην PGA Tour από το 2008. Το Adams Idea Tech V3 έχει κερδίσει τη φήμη του για την παροχή συγχώρεσης και την απόλυτη απόδοση. Ενώ τα υβριδικά είναι η ειδικότητα της Adams, η εταιρεία παράγει επίσης υψηλής ποιότητας οδηγούς και σίδερα και διαθέτει προσωπικό όπως οι παίκτες του PGA Tour Aaron Baddeley και Ryan Moore. Adams έχει επίσης αποκτήσει Ναι! Γκολφ, ένα πολύ γνωστό εμπορικό σήμα.

Titleist

Callaway

TaylorMade

Αδάμ